Om Oss

Om idén, starten och visionen!

Företaget började som en idé från min far, Sune, efter att han kommit över några fiskeprodukter till ett bra pris på Internet.
Vi båda har fiskat sedan vi var små och tyckte att det kunde vara intressant att starta en egen butik för fiskeprodukter.
Båda har erfarenhet från kundtjänst och ser det som en stor del av företaget.
För ärligt, ingen tycker att det är roligt att handla av ett företag där man blir dåligt bemött, hur bra priserna än är.

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder!

Starten gick av stapeln i Augusti 2011 då vi ordentligt började kolla efter återföräljare, bygga upp en hemsida och ansöka om ett företagsnamn, Mickmek Fiske som blev godkänt av Bolagsverket 2011-09-01. Sedan 2012-02-17 har företaget bytt namn till Mickmek Fiske & Fritid för att bättre representera det utökade produkt-sortimentet och marknadsinriktningen.
Företaget och hemsidan sköts av Fredrik Hultman, som även står som ägare av företaget.
Visionen är att kunna utöka utbudet av produkter och även expandera till andra områden, att företaget blir etablerat och nationellt.
Företaget drivs till en början på sidan om ett heltids-jobb, men Mickmek Fiske & Fritid är ett företag jag tror på och lever för med hela hjärtat.

Hälsningar
Fredrik